top of page
  • setmanasantaoliva2

Suspensió Actes Setmana Santa 2020

Oliva, 13 de març de 2020


La Junta Central de Germandats de Setmana Santa d’Oliva comunica la cancel·lació de tots els actes de la Setmana Santa 2020.

En la reunió mantinguda a les 18 h. per part de l'Executiva, a la qual ha assistit també D. Fernando Cremades, Consiliari de la Setmana Santa d’Oliva i Rector-Plebà de la Parròquia de l'Assumpció de Santa Maria, i comptant amb el suport unànime de tots els Presidents i Presidentes de les diferents Germandats que conformen la Junta Central, els quals han expressat el seu suport a aquesta decisió telefònicament s’acorda que:

Seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries i les Instruccions Pastorals publicades aquest matí per part del Sr. Cardenal-Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares, es pren la decisió per UNANIMITAT DE TOTS ELS ASSISTENTS, de suspendre TOTS els actes organitzats per la Junta Central de Germandats i els propis de totes les Germandats d’aquesta ciutat.

Aquesta trista i difícil decisió es pren des de la responsabilitat i en benefici de tots els ciutadans d'Oliva, i d'aquells que pogueren visitar la nostra ciutat en aqueixes dates, així com en solidaritat amb tots els afectats per la preocupant situació que estem vivint.

Apel·lem a la caritat com a valor fonamental en aquests moments.



Juan Antonio Alcaraz President de la JCGGSSO




0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page