top of page
  • setmanasantaoliva2

Cartell Setmana Santa Oliva 2021

PARAULES DE L'AUTORA

El cartell s’articula al voltant de tres elements fonamentals, tots ells vinculats a la tradició de la Setmana Santa i al poble d’Oliva.

Aquests són: Jesucrist, eix central de la nostra fe; la parròquia de Sant Roc, lloc on comença la primera de les processons de la Setmana Santa d'Oliva, el Divendres de Dolors; i la muntanya de “Santa Anneta”, cim on culmina el Via Crucis de Divendres Sant.

D’altra banda, la imatge presenta una composició centrada, amb la creu en primer terme, per mostrar primacia, solemnitat i fermesa. Pel que fa a la gama de color, aquesta fa al·lusió a la terra, a les arrels d’un poble que protegeix i estima les seues tradicions, la seua cultura i la seua identitat.

El resultat és una imatge que vol representar la tradició i la modernitat d’una de les festes més participatives de la localitat i que es configura, a més, com una referència turística important dins del territori valencià.


CURRICULUM VITAE


Carla Herranz Calero naix a Sagunt l'any 1991.

Llicenciada en Arquitectura (2009-2015), en 2016 decideix redirigir el seu camí cap a les arts, motivada per la necessitat personal de treballar a diari l’expressió plàstica i la creativitat.

Actualment, treballa com a professora de secundària, per la especialitat de Dibuix, a l’IES Honori Garcia (Vall d’Uixó), compaginant la docència amb el disseny gràfic.

Des de 2017, ha participat en diferents concursos de cartells obtenint diversos premis, entre els que destaquen:

1r premi al Cartell del 25 de Novembre Dia Internacional Contra la Violència de Gènere de Sagunt (2017 i 2018).

1r premi al Cartell del Carnestoltes de Villar de l’Arzobispo (2018).

1r premi al Cartell de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí (2017).

Menció d’Honor al Cartell de les Festes de Sant Antoni de Canals (2020).

1r premi al Cartell de les Festes de la Segregació de les Alqueries (2020)

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page